FEB 27 TUE
Kävin illalla kampaajalla. Ihana vanhan polven rouva, piinkova ammattilainen ja sadat kampaajat kouluttanut yrittäjä, otti vastaan sekä minut että kettuterrierin. Tiskillä oli kirjani signeerausta odottamassa, minulla oli tuliaisina pieni kimppu tulppaaneja kotipihan pajunkissoilla ja laventelilla höystettynä. Istuttiin, naurettiin, juteltiin ja vähän tirautettiinkin. Käytiin läpi päivän politiikat ja viime vuoden kuulumiset. Siinä sivussa sakset viuhuivat ja minä jätin hyvästit viimeisille värjätyille latvuksille. Lähdin kotiin iloisena ja ylpeänä, kampaajakin kiitti hymyillen mukavasta hetkestä. 

Kotimatkalla jäin miettimään omaa työtäni. Sitä miten haluan sitä tehdä juuri noin, piinkovalla ammattitaidolla mutta iloisesti hymyillen, omannäköisesti matalalla kynnyksellä ja aina asiakasta kuunnellen. Olkoon laulutunnit niinkuin hiusten leikkuu, hyvinvointia tukeva arjen välttämätön ilo. Haluaisin että laulajalle minun luokseni tulo ei ole kerran vuodessa mahdollisuus vaan jotain, jonka jälkeen voi vielä ostaa itselleen vaikka hieronnan tai kimpun kukkia. 

Kampaajareissu maksoi minulle 52,50€ ja mietin, että etukäteen netistä tarkistamani hinta tuntui kohtuulliselta, mahdolliselta ja aavistuksen ylelliseltä. Joten tästä lähtien omat kotituntini maksavat 50€ / 45min, 75€ / 90min. Jos haluat muuten tukea työtäni taiteilijana voit tarjota minulle kupin kahvia tai ostaa talon tuotteita tullessa. Jos oikein innostut niin ota yhteyttä ja tilaa minut ohjaamaan työpaja tai esiintymään tilaisuuteesi. Mutta vain jos siltä tuntuu ja tarvis on. Lämpimästi tervetuloa laulamaan!

Varaa tunti p. 044 513 8321 tai kalenterista: soundbynature.as.me/laulutunnit 
See less
​​​​​​​
Upcoming Events
Back to Top